KPN Mobile iTalk BB MVNO Virgin Mobile MVNO Skinny MVNE Entel MVNE, Falabella MVNO TZMobile MVNO Bambora PCI IVR Vodafone Ziggo MNO T-Mobile MNO Tele2 MNO, MVNO

Comsys en Annie Connect introduceren hosted virtueel contactcenterproduct

ComsysConnect optimaliseert prestaties van contactcentermedewerkers door 'blending' van inbound- en outboundgesprekken

Soesterberg, 5 maart 2008 – Comsys, specialist in interactieve telefonie, en Annie Connect, het grootste virtuele callcenter in Nederland, hebben een nieuwe onderneming opgericht genaamd ComsysConnect. Onder dezelfde naam introduceren zij een hosted virtueel contactcenterproduct. ComsysConnect is het eerste systeem dat zowel inbound als outbound calls 'blend' en automatisch toewijst aan een beschikbare agent, waardoor de tijd van contactcentermedewerkers efficiënter wordt besteed. Ook klantvragen die binnenkomen via e-mail, website, chat of sms worden door het systeem beschouwd als inbound calls en dus automatisch doorgezet.

ComsysConnect kan zowel hosted als in eigen beheer draaien, wat het interessant maakt voor zowel grote, middelgrote als kleine bedrijven. Ook bestaat de mogelijkheid het systeem op meerdere locaties en zelfs bij de agents thuis te laten werken.

Efficiëntie
ComsysConnect biedt een aantal unieke functionaliteiten die de efficiëntie van contactcenters enorm vergroot. Ten eerste worden in- en outbound calls geïntegreerd en door het systeem toegewezen aan een beschikbare agent. Het systeem wijst allereerst inbound gesprekken toe alvorens het overgaat op outboundgesprekken. Daarnaast heeft het systeem een terugbelfunctie die wordt ingeschakeld als alle agents in gesprek zijn. De beller wordt door het systeem automatisch teruggebeld zodra een agent beschikbaar is. Indien er geen in- of ontbound gesprekken zijn, krijgen agents het verzoek andere werkzaamheden te verrichten, zoals data-entry. Doordat al deze activiteiten gecombineerd worden, is het werk zeer afwisselend voor contactcentermedewerkers. Ten slotte biedt ComsysConnect diverse mogelijkheden voor managementrapportage.

Vraag naar hosted diensten
Jeroen Prinsen, Managing Director bij ComsysConnect: "Er speelt een aantal belangrijke marktontwikkelingen waarvoor deze nieuwe oplossing interessant is. Zo zien we de laatste tijd een toenemende vraag naar hosted contactcenteroplossingen, doordat vooral kleinere organisaties niet in staat zijn een eigen contactcenter op te zetten. ComsysConnect biedt organisaties de flexibiliteit om de contactcenteroplossing hosted of in house te doen. Hiernaast wordt telewerken steeds populairder en ComsysConnect kan dit thuiswerken op eenvoudige wijze integreren met de werkzaamheden van het standaard contactcenter."

ComsysConnect is het eerst geïmplementeerd bij Annie Connect, die haar omgeving heeft gebruikt om het product verder te ontwikkelen. Anna Kroodsma, directeur bij Annie Connect: "We hebben het systeem acht jaar lang met de ruim 450 medewerkers getest en geoptimaliseerd, waardoor het nu een volwassen, bewezen en zeer complete oplossing is. Dankzij ComsysConnect kunnen wij in dezelfde tijd wel twee keer zoveel gesprekken afhandelen. De afwisseling in werkzaamheden van de agents heeft er tevens voor gezorgd dat het verloop onder personeel minder is."

Kenmerken ComsysConnect ComsysConnect beschikt over een full operational hosted virtueel contactcenter product met de volgende kenmerken:

 • Geen investeringen noodzakelijk
 • Overzichtelijke kostenstructuur
 • Kostprijs is gebaseerd op een all-in prijs per minuut
 • Inclusief rapportage en statistieken en beheertool
 • Inclusief call recording
 • Inclusief IVR beheertool voor inbound announcements en call back request
 • Beheer en Support 24x7
 • Volledig redundant systeem op 2 beveiligde hosting locaties (Amsterdam/Rotterdam)
 • Schaalbaar naar hoog volume zonder additionele kosten
 • Gebaseerd op (open) webtechnologie
 • Eenvoudige integratie met webgebaseerde back-office systemen
 • Beheer en ontwikkelomgeving voor de Call Scripts

Extra mogelijkheden:

 • Projectafhankelijke IVR voor selfservice inbound afhandeling
 • SMS MT traffic
 • Kwalitel Module

Over Annie Connect
Annie Connect ondersteunt sinds 1 februari 2000 bedrijven in de telefonische dienstverlening. Dit kan zowel inkomend belverkeer zijn (inbound) als uitgaand belverkeer (outbound). De opzet van het callcenter is uniek in de branche. Een groot deel van de Annies werkt thuis. Iedereen beschikt op de thuiswerkplek over een telefoon met headset, PC en Internet via ADSL of kabel. Belscripts en databestanden zijn via het Internet bereikbaar. Dit werk is dus ook bij uitstek geschikt voor mensen met een arbeidshandicap. Juist deze groep sluit vaak naadloos aan op het concept van Annie Connect. Want Annie Connect wil werken met mensen die loyaal en gemotiveerd zijn, medewerkers die relatief hoog opgeleid zijn en die met plezier thuis blijven voor hun werk. Naast de mensen die vanuit huis werken, is er ook een callcenter in Veenendaal en een vestiging in Breda. www.annie.nl

< Back to Comsys news archive

260 MILLION
Calls / year
Mobile subscribers
25+ MILLION
10+ years
customer loyalty
Global solutions
30 COUNTRIES
International
support/service
On premise, Hybrid,
Public/Private Cloud

 

LinkedIn, Comsys Facebook, Comsys Follow ComsysTM on Twitter

Sitemap - Cookie Policy - Privacy Policy
Copyright© 1984-2019 - Pareteum


Comsys a Pareteum Brand